Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

môžem sa pridať za seba- niečo podobné som si dotiahol na dvor (niva z roku 1997), len môj "dima" zatiaľ nemá čas, ja som sa k tomu ešte nedostal, tak sa ešte žiadne dobrodružné výpravy nekonajú. ;-)

0 0
možnosti

J19a79n 70R67i18c40h16t65e20r

28. 1. 2021 11:33

Náhodou, je krásné.

Akorát do divočiny bych se na těch kolech neodvážil. To i embéčko bylo terénnější...

0 0
možnosti

P29a25v66e31l 94R27i42e26d35l

24. 1. 2021 19:27

Tak aby ten tvůj věděl, jakého držáka si koupil:

https://youtu.be/OY9OYw58GaE

1 0
možnosti
Foto

Můj táta si takhle kdysi vyšperkoval Latviji. Původně s ní chtěl jezdit sice jen na ryby, ale nakonec procestovala kus Evropy. Ve vrcholových částech Grossglockner Hochalpenstrasse budila značný údiv ostatních motoristů - nečekali, že by se tam sama vyškrábala. Někteří chtěli ukázat motor, aby se přesvědčili, že nejde o fake. Tím chci říci, že nadšení Vašeho muže (a snad i Vaše) chápu, a těším se na popis zážitků z cest. JIstě budou neotřelé:-)

1 0
možnosti

docela mě udivuje, že po Stalinovi a za Putina se nějaká Češka provdá za Rusa do Ruska, asi neměla ve škole dějepis.

1 3
možnosti

Jojo, zodpovědné vlastenky to mají s vdavkami fakt těžké. Kvůli Stalinovi si nemohou nic začít s Rusy, kvůli Hitlerovi nesmějí Němce, kvůli obsazení Těšínska nepřipadají v úvahu Poláci, kvůli Tisovi a Slovenskému Štátu nelze uvažovat Slováky, Rakušané nás utiskovali tři století (a kromě toho se tam narodil Hitler), takže do sousedních zemí se rozhodně vdávat nelze.

Itálie má Mussoliniho, Španělsko Franca a inkvizici, Francie zrádce Daladiera, válečného štváče Napoleona a kromě toho jsou všem pro smích. Británie nás v Mnichově také zradila a svého času násilím kolonizovala půlku zeměkoule. Belgie má svého krále Leopolda a jeho genocidu v Kongu, a tak se dá pokračovat do alelůjá.

Takže těm ženám, které dávaly v hodinách dějepisu pozor, nezbývá než hledat si manžela mezi Čechy. Ti se mohou naštěstí honosit takovými velikány jako byli Gottwald, Husák nebo Zeman.

7 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3279x
Život mi asi před deseti lety přihrál do cesty jednoho zajímavého člověka, pořídila jsem si s ním tři děti, a přestože jsem vždy jazykově inklinovala spíše k francouzštině a angličtině, tak jsem docela důvěrně poznala Rusko, jehož svéráznou jedinečnost jsem si svým způsobbem zamilovala. Však asi ne náhodou, již dávno před tím, než jsme tam na nějakou dobu zakotvili, byla mou oblíbenou knihou Mistr a Markétka.

Jsem pozorovatelka a většina věcí, co se mi děje sice vypadá normálně, ale ve skutečnosti je to sranda a tak o tom píšu. A pokud by někoho zajímalo, jak přežít např. ruské školství, ruské zdravotnictví, ruskou restauraci, hotel, obchod atd., tak o tom píšu. Nebo jak ve skutečnosti vypadají ruské ženy, dívky a muži, jaké to je v ruském vlaku, na ruském trhu, kdo prodává nejlepší ovoce a zeleninu, jak ve skutečnosti vypadá ruská rybalka anebo jak moc Rusové běžkují, tak o tom píšu. A bývá to sranda.

Seznam rubrik