Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před nějakou dobou jsem jako instruktor létal s žáky, vozil na větroni kamarády a ostatní občany na vyhlídkových letech. Občas jim bylo díky neobvyklým pocitům špatně. Na to jsem byl připraven v podobě plastikového sáčku, který měli k dispozici pro případ nutnosti. Od té doby to praktikuji i pro děti v naší Buchance. Od jedné příhody, kdy nekvalitní sáček neměl dno VŽDY sáček před uložením pro použití prověřuji nafouknutím. Tuto zkušenost jsem blogerce jako manžel pro příští případy sdělil. Doporučuji všem.

3 0
možnosti
VV

Tak to mate stesti, ze nejste v te odporne EU. Tam totiz vsechny ty pytliky maji diry aby se dite kdyz si ho natahne na hlavu neudusilo.

Kdysi, kdyz byli sovetsti kosmonauti hodne in, syn jedne zname natahl takovy pytlik od cehosi jejich provi pres hlavu a mel radost ze ma lajku, nemel ji dlouho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3279x
Život mi asi před deseti lety přihrál do cesty jednoho zajímavého člověka, pořídila jsem si s ním tři děti, a přestože jsem vždy jazykově inklinovala spíše k francouzštině a angličtině, tak jsem docela důvěrně poznala Rusko, jehož svéráznou jedinečnost jsem si svým způsobbem zamilovala. Však asi ne náhodou, již dávno před tím, než jsme tam na nějakou dobu zakotvili, byla mou oblíbenou knihou Mistr a Markétka.

Jsem pozorovatelka a většina věcí, co se mi děje sice vypadá normálně, ale ve skutečnosti je to sranda a tak o tom píšu. A pokud by někoho zajímalo, jak přežít např. ruské školství, ruské zdravotnictví, ruskou restauraci, hotel, obchod atd., tak o tom píšu. Nebo jak ve skutečnosti vypadají ruské ženy, dívky a muži, jaké to je v ruském vlaku, na ruském trhu, kdo prodává nejlepší ovoce a zeleninu, jak ve skutečnosti vypadá ruská rybalka anebo jak moc Rusové běžkují, tak o tom píšu. A bývá to sranda.

Seznam rubrik