Diskuse

Proč miluju EU

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Mám stejnou zkušenost , i když staršího data. A policajti ve městě Minsk se chovali stejně jako popisovaný celník.

1 0
možnosti
PK

Nadpis mě přilákal, obsah blogu mé očekávání nenaplnil, škoda;-D

0 0
možnosti
Foto

Pokud jste hledal lásku, pak se Vám nedivím. Ač ona není ani láska jako láska. Třeba takový vztah k ,,rodné hroudě", lze nazvat i láskou, pro kterou se i umíralo. Že jsou i dnes i tací, kteří na rodnou hroudu i plivou, ba se za ní i stydí, to je o čemsi jiném;-)

2 0
možnosti
Foto

R^;-)Kdybyste se informovala od kamiońáků, pak byste věděla, že dost dobrým ,,průkazem" na ,,čáře" s oním světem je třeba karton cigaret, a vsjo charašo, ač i třeba na Ukr. to funguje obdobně;-)

0 0
možnosti
JZ

Je fakt, že urychlenému odbavení naší výpravy s CK Kudrna od ruských pohraničníků na estonské hranici pomohl úplatek asi 2000 rublů a karton piv Budvar. :-)

0 0
možnosti

Očkovací certifikát lze stáhnout ve formátu PDF a k jeho zobrazení žádnou aplikaci nepotřebujete. Zmatky v telefonních číslech padají na vaši hlavu.:-)

4 0
možnosti
Foto

I ba nejde. Pokud máte 3 děti a ženu a chcete vše poslat na 1 mail, dostanete 5 mailů, kde jsou uvedena hesla, s jehož použitím můžete certifikáty postupně obdržet, pokud se přihlásíte pomocí linku, uvedeného v mailech. Problém je v tom, že se musíte přihlásit datem narození a použít správné odpovídající heslo. A v mailech není nic, podle čeho můžete zjistit pro koho ten konkrétní email je. IT zdar!

0 0
možnosti
JZ

Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že přejezd ruských hranic je kvůli neskutečné byrokratické šikaně ruských pohraničníků je příšernou záležitostí. Jednou jsme takhle na lotyšsko-ruské hranici stáli asi devět hodin.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
VB

Jsem pro EU a NATO: účinnější obrana proti diktátorským režimům, výhody mezinárod. spolupráce (např. výzkum). Ale mám evropským institucím za zlé, že tolerují zneužívání covid-pasu i k jiným účelům, než je cestování, k omezování základ. práv v domovských státech.

2 3
možnosti
VV

To jste ale nemela psat, mate z to minus. Ja si vzdy vzpomenu na Jaroslava Valka. Ale to byl take zradny emigrant.

1 0
možnosti
VV

Tak, a mate to, jste v jednom pytli s panem Zieglerem. To by tak bylo abyste nam hanela sovetsky svaz, eh co to taram, ruskou federaci.;-D

1 1
možnosti